Geplaatst door Rick Teunissen | 17 oktober 2019

Stel, je hebt jaren geleden een prachtig bedrijf opgericht en inmiddels staat de organisatie als een huis. In die periode is er wel veel veranderd. Vooral op het gebied van ICT. Waar sta je nu? Werk je nog met (dure) citrix werkplekken of heb je verschillende softwarepakketten die net niet goed op elkaar aansluiten?

Heb je plannen voor uitbreiding van je bedrijf of voor het opzetten van iets nieuws? Waarschijnlijk is één van de belangrijkste dingen waar je keuzes in moet maken het inrichten van de werkplekken voor je medewerkers.

Heb je online werkplekken al overwogen?

Voordeel 1: altijd en overal toegankelijk 

Kies je voor online werkplekken, dan weet je dat jij en je medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de data die je nodig hebt.

Het maakt niet uit of je thuis bent en nog even snel iets wilt controleren via je mobiel, of dat je onderweg bent of dat je gewoon op kantoor zit. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en natuurlijk jouw eigen password om in te loggen.

Voordeel 2: zeer uitgebreide functionaliteiten

Als je aan een online werkplek denkt, denk je misschien aan ‘werken in de Cloud’, aan documenten opslaan, bewerken en delen. Het is terecht dat je daaraan denkt, maar onze online werkplekken bieden veel meer dan dat.

Je kunt de héle werkplek inrichten. Inclusief e-mail, telefonie, digitale overlegmogelijkheden én een soepele toegang tot de bedrijfssoftware die jullie gebruiken.

Voordeel 3: beperkte én transparante kosten

De investering die je doet in hard- en software, is relatief beperkt. Zeker wanneer je dit vergelijkt met het aanschaffen, beheren en onderhouden van een eigen server.

De online werkplekken betaal je door middel van een vast bedrag per maand, per medewerker. Komen er collega’s bij? Binnen een uur kan je nieuwe medewerker aan de slag op een volledig ingericht werkplek.

Vertrekken medewerkers? De werkplek wordt afgesloten op de datum dat het dienstverband wordt beëindigd, dus je betaalt nooit teveel.

Voordeel 4: stabiliteit

We zijn afhankelijk van onze systemen, stabiliteit is daarom een eerste vereiste. De online werkplekken draaien op de service van Microsoft en zijn daarom 99,9 % uptime.  Dat betekent concreet dat je alle dagen van het jaar bij je e-mail, je data en je documenten kunt.

Vergelijk dat maar eens met de tijd dat je op je eigen lokale server werkte. Gegarandeerd dat het netwerk er meerdere keren per jaar even uit lag.

Voordeel 5: back-up en beveiliging zijn gegarandeerd

Als laatste, maar zeker niet als minste voordeel, noemen we de back-up en beveiliging. In onze digitale wereld is het niet de vraag óf je ooit gehackt wordt, maar wanneer. Vervolgens is het van belang om hier zo snel mogelijk actie op te ondernemen.

Het grote voordeel van de online werkplekken is dat er continu met duizenden mensen gewerkt wordt om de hoogste beveiligingsnormen te handhaven. Daarnaast voldoet het systeem aan internationale eisen op het gebied van AVG en privacy. Concreet betekent dit dat de online werkplekken geschikt zijn voor financiële instellingen, dat ze beschikken over het ISO 27001 certificaat en dat ze voldoen aan de Europese privacy normen.

Zie jij de online werkplekken al zitten?

Bovenstaande voordelen geven slechts een klein inkijkje in de mogelijkheden die online werkplekken je bieden. We hebben het nog niet eens gehad over het optimaliseren van je bedrijfsprocessen, binnen een uur na het crashen van je hardware weer aan het werk kunnen, of het toekennen van passende rechten aan verschillende medewerkers.

We begrijpen het daarom goed als je nog vragen hebt die op jouw onderneming van toepassing zijn. Laat je vraag hieronder achter en we reageren zo snel mogelijk.

Wil je liever rechtstreeks contact?
Bel even. We vertellen je graag meer.

Overzicht Naar online werkplekken

Reageer op dit bericht

Vragen n.a.v. dit bericht? Stuur ons gerust een reactie, vraag of opmerking!

Direct starten

Vul je gegevens hieronder in zodat we je kunnen benaderen voor meer informatie.

Over Jebedrijfonline.nl

Jouw bedrijf optimaal laten presteren door succesvolle inzet van IT, dat is ons doel. Slimmer werken, productiever zijn en problemen voorkomen in plaats van genezen. Dat is wat ons drijft.

Over ons

Contactgegevens

Adres
Fokkerstraat 28
3905 KV Veenendaal
Route berekenen

Contact
info@jebedrijfonline.nl
0318 565 100

Bereikbaarheid
Van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00 uur

Surface PC

Wil je snel aan de slag?

Dat snappen we! Niets vervelender als niet werkende ICT-oplossingen. Wij streven naar een snelle, geruisloze migratie zonder poespas.

Wil je hier meer over weten? Regel het direct of maak een keuze uit onze paketten.

Direct regelenKies uw pakket

Benieuwd naar de prijs

Succesvol op een online werkplek

Wij gaan voor je aan de slag

Laat ons je gegevens weten zodat we je kunnen benaderen. Wij nemen contact met je op en komen vervolgens met een goed voorstel die past bij jouw wensen.