Geplaatst door Jaco van der Horst | 16 Maart 2020

Moet je net als je collega’s op dit moment thuiswerken, maar moet je veel in teamverband overleggen? Heb je regelmatig vergaderingen of werk je met collega’s aan gezamenlijke projecten? Teams is de ideale oplossing voor het werken op afstand.

En het mooie is: je kunt Teams nu zes maanden gratis gebruiken!

Gebruik Teams zes maanden gratis

Het coronavirus dwingt ons om op andere manieren te werken. Gelukkig zijn er goede oplossingen om het (samen)werken op afstand mogelijk te maken.

Eén van die oplossingen is de samenwerkingstool Microsoft Teams. Nu we alle zeilen moeten bijzetten om de economie draaiend te houden, biedt Microsoft een office 365 trial, inclusief Teams aan. Je kunt zes maanden gratis gebruik maken van dit aanbod!

Interesse? Je Bedrijf Online helpt jou om dit pakket zo snel mogelijk in gebruik te nemen.

Neem direct contact op

Wat is Teams?

Microsoft Teams is een samenwerkingsapp waarin alle producten van Office terugkomen. Het maakt dus niet uit of je een Word-, een Excel-, of bijvoorbeeld een Powerpointdocument met je collega’s wilt delen. 

Het Dashboard van Teams is de plek waar je alle informatie van het project overzichtelijk terugvindt  en waar je overlegt met je teamgenoten. Je kunt er documenten delen en bewerken. Is er overleg nodig? Dan maak je gebruik van de chatfunctie, het bellen of het videobellen.

Een (korte) vergadering met teamgenoten is snel gepland. De afspraak wordt automatisch gesynchroniseerd met Outlook. En tijdens de vergadering kunnen jullie de ideeën direct in je project verwerken.

In dit YouTube filmpje introduceert Microsoft de Teams app:

Hoe regel ik snel goede thuiswerkvoorzieningen voor mijn werknemers?

Neem contact met ons op, dan regelen wij exact wat je nodig hebt. De basis van Teams kunnen we (zonder tegenslag) binnen een uur voor je regelen. En uiteraard geven we de benodigde uitleg zodat jij en je collega’s hier direct mee aan de slag te kunnen.

Bel 0318 565 100 mail info@jebedrijfonline.nl.

Overzicht Naar online werkplekken

Reageer op dit bericht

Vragen n.a.v. dit bericht? Stuur ons gerust een reactie, vraag of opmerking!

Direct starten

Vul je gegevens hieronder in zodat we je kunnen benaderen voor meer informatie.

Over Jebedrijfonline.nl

Jouw bedrijf optimaal laten presteren door succesvolle inzet van IT, dat is ons doel. Slimmer werken, productiever zijn en problemen voorkomen in plaats van genezen. Dat is wat ons drijft.

Over ons

Contactgegevens

Adres
Fokkerstraat 28
3905 KV Veenendaal
Route berekenen

Contact
info@jebedrijfonline.nl
0318 565 100

Bereikbaarheid
Van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00 uur

Surface PC

Wil je snel aan de slag?

Dat snappen we! Niets vervelender als niet werkende ICT-oplossingen. Wij streven naar een snelle, geruisloze migratie zonder poespas.

Wil je hier meer over weten? Regel het direct of maak een keuze uit onze paketten.

Direct regelenKies uw pakket

Benieuwd naar de prijs

Succesvol op een online werkplek

Wij gaan voor je aan de slag

Laat ons je gegevens weten zodat we je kunnen benaderen. Wij nemen contact met je op en komen vervolgens met een goed voorstel die past bij jouw wensen.