Geplaatst door Tom van de Pol | 21 oktober 2019

Stel je voor dat je een nieuwe werknemer aanneemt en dat er binnen een uur een volledig ingerichte werkplek voor hem is geregeld.

Stel je voor dat de laptop van een medewerker wordt gestolen en je binnen een paar minuten de toegang tot gevoelige informatie kunt blokkeren.

Stel je voor dat je geen zorgen hebt of er wel een back-up is gemaakt.

Stel je voor dat jouw systemen altijd voldoen aan  de meest recente privacy- en veiligheidseisen.

Stel je voor…

We kunnen nog wel even doorgaan met het opsommen van wensen die regelmatig door je hoofd schieten als je nadenkt over de ICT binnen je bedrijf, maar dat doen we niet. Waar het om gaat is dat een managed werkplek in al deze – en meer – situaties het antwoord is.

Maar wat is dat dan, een managed werkplek?

Een managed werkplek is een online werkplek, waarbij je werkt in de Cloud én waarbij je profiteert van ondersteuning en advies. Managed werkplekken worden voor jou beheerd, waardoor je er geen omkijken naar hebt.

Je hebt dus niet alleen alle voordelen van het werken in de Cloud, maar ook service & support voor al je werkplekken. Als we kijken naar bovenstaande voorbeelden, betekent dat:

Wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt geef je dit aan ons door. Je vertelt welke rechten hij nodig heeft en onder welke naam hij aan het werk gaat. Binnen een uur hebben we een complete werkplek geregeld.

Na diefstal van een laptop of andere device, blokkeren we direct de toegang tot alle gevoelige informatie.

Je werk wordt automatisch opgeslagen in de Cloud, waardoor er altijd een recente versie en een back-up beschikbaar is.

De managed werkplekken voldoen aan de meest recente privacy- en veiligheidseisen zodat je daar zelf geen tijd en energie meer in hoeft te steken.

Toekomstbestendige ICT

De online werkplekken worden geïntegreerd met bestaande bedrijfssoftware. Daarbij kijken we naar de interne processen en zoeken we naar mogelijkheden om die te vereenvoudigen of te verbeteren. We streven naar maximale winst op ICT gebied: kostenbesparend, efficiënt, veilig en toekomstbestendig.

De online werkplekken zijn altijd op maat. In de drie verschillende pakketten vind je een voorzet van de mogelijkheden, waarbij voor elk pakket geldt dat we het kunnen aanpassen naar jouw situatie en wensen.

Ben jij al klaar om over te stappen?
Laat het ons weten!

Heb je nog vragen?
Neem direct contact met ons op.

Overzicht Naar online werkplekken

Reageer op dit bericht

Vragen n.a.v. dit bericht? Stuur ons gerust een reactie, vraag of opmerking!

Direct starten

Vul je gegevens hieronder in zodat we je kunnen benaderen voor meer informatie.

Over Jebedrijfonline.nl

Jouw bedrijf optimaal laten presteren door succesvolle inzet van IT, dat is ons doel. Slimmer werken, productiever zijn en problemen voorkomen in plaats van genezen. Dat is wat ons drijft.

Over ons

Contactgegevens

Adres
Fokkerstraat 28
3905 KV Veenendaal
Route berekenen

Contact
info@jebedrijfonline.nl
0318 565 100

Bereikbaarheid
Van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00 uur

Surface PC

Wil je snel aan de slag?

Dat snappen we! Niets vervelender als niet werkende ICT-oplossingen. Wij streven naar een snelle, geruisloze migratie zonder poespas.

Wil je hier meer over weten? Regel het direct of maak een keuze uit onze paketten.

Direct regelenKies uw pakket

Benieuwd naar de prijs

Succesvol op een online werkplek

Wij gaan voor je aan de slag

Laat ons je gegevens weten zodat we je kunnen benaderen. Wij nemen contact met je op en komen vervolgens met een goed voorstel die past bij jouw wensen.